18 юни 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Нов шоурум на Opel отвори врати в София

В столичния квартал "Дружба" бе открит най-новият, четвърти търговоско сервизен комплекс за автомобилите Opel в София. Шоурумът „Ню Ийст” е собственост на „Тандер Корпорация" и разполага с богата история, защото наследява традициите на прочутия сервиз „Изток” и е естествен наследник на представителството на Opel „Ауто Макс” (бившият „Аксон”).

Центърът в на бул. "Драган Цанков" е построен и оборудван изцяло по строго регламентираните стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е превърнала в солидна основа за изграждането на модерно съоръжение без никакви компромиси и с използване на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на сградата.

Девизът на новото представителство на Opel – “С опит в бъдещето” е дело лично на собственика на компанията г-н Васил Танев. „Ню Ийст” е концентрирана изцяло върху налагането и развитието на марката Opel на българския пазар.

Новият комплекс разполага с впечатляващите 5000 кв. м РЗП и над 1500 кв. м площи за паркинг и склад на нови автомобили Opel. Представителната изложбена площ заема 1000 квадратни метра, работилницата за механични ремонти е на площ от 900 м2, а каросерийното отделение на автосервиза е разположено на над 1100 м2.

В „Ню Ийст” клиентите получават възможност да направят информиран избор от богатата експозиция на всички модели на Opel и могат да разчитат на компетентна и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В дейността си новото представителство ще заложи както на професионалната продажба на нови автомобили, така и на пълната гама следпродажбено обслужване, сервиз, услуги, оригинални резервни части и аксесоари.

Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща пълен спектър грижи за клиента – от обратното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и възможност за контакт с дилърството по всяко време.Рейтинг :
09.09 2023 в 05:22 2
+ 0
- 0
sffsdf31280

Рейтинг :
29.07 2018 в 05:29 1
+ 0
- 0
Имам опел зафира сменихмегумички на клапаните буталата исегменттитеса видеалносъстояние но пуши игори масло каквощеме посъветватеKLZH6
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.