19 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Новият Renault Astral със световна премиера в България

Кросоувърът за пръв път пред публика на Автомобилен салон София 2022

По малко от три месеца след като Renault Austral беше представен за първи път на специално онлайн събитие, новият SUV ще направи своя дебют на Автомобилен салон София. От 3 до 12 юни посетителите на най-голямото събитие за автомобилната индустрия в България ще бъдат сред първите в световен план, които ще се запознаят на живо с новия модел.

През последните две години Renault затвърждава заявката си за повторното завладяване на сегмент C, сърцето на световния автомобилен пазар, с лансирането на три изцяло нови модела до края на 2022 г. Новият Austral продължава офанзивата, започната от Arkana и новия Megane E-TECH Electric в този основен пазарен сегмент.

Новият Renault Austral общава да включва всички елементи на SUV моделите и да демонстрира атлетичен и технологичен екстериорен дизайн. Автомобилът общава да носи силна индивидуалност, като това ще се види и в салона, който е доста модерен и просторен и е с висококачествени материали.

Акцент в интериора на Austral ще бъде екранът OpenR, който съчетава визуализация на данните от арматурното табло с това на информацията от навигацията и мултимедията, интегрирайки най-доброто от услугите и приложенията на Google. Неговите два големи 12-инчови екрана плюс 9,3-инчовият head-up дисплей са с обща площ от близо 1000 кв. см.

Новият кросоувър разполага с 32 системи в помощ на водача, MULTI-SENSE настройки и най-новата система на Renault за завиване на четирите колела 4CONTROL Advanced. Austral е първият автомобил Renault, проектиран върху платформата CMF-CD от трето поколение, разработена съвместно в рамките на Алианса.

Моделът предлага нова по-мощна и по-ефективна версия на системата E-TECH Hybrid и два бензинови двигателя с 48V и 12V технология „mild hybrid“– различни технологии за електрификация за гама, която обхваща всички приложения на частните и корпоративните клиенти. Официалното лансиране на Renault Austral на пазара ще бъде в края на 2022 г.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:04 2
+ 0
- 0
sffsdf39130
PaulaHub
Рейтинг : -417
24.05 2022 в 12:40 1
+ 1
- 7
Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.