29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

11 немислими комбинации, които искаме да видим

Всичко на този свят може да бъде подобрено и затова има рецепта. Поне в някои случаи, ако смесиш нещо страхотно с второ такова, резултатът е почти пълно съвършенство. Това е на теория, но има примери, които го поддържат. От Carwow правят пореден опит да създадат перфектния автомобил като смесят пълни противоположности и трябва да признаем, че бихме карали с кеф повечето творения.

Lamborghini Centenari
-002

Харесвате юбилейното Lamborghini Centanario, но ви се струва твърде елегантно и аеродинамично? Няма проблем. Смесицата с офроудъра LM-002 елеминира този недостатък. Огромният всъдеход от своя страна губи способността си да минава през дюни, спящи полицаи и дъвки, залепнали по асфалта. 

Ferrari Aperta 124

Fiar 124 и Ferrari LaFerrari имат много общо: две врати, липса на покрив, италиански произход и...това е общо взето. Само си представете какво ще направят 950 хибридни коня от Маранело, набутани в малкото купе.  

Audi R8S1

Няма причина най-малкият спортист на Audi - S1, да не може да си поиграе с големите батковци или в случая с R8. Късата количка ще получи и десетцилиндровия мотор от немския суперавтомобил, с което се превръща в идеалният боец за Група Б, ако последната се възроди.

BMW Active CSL Tourer 

BMW Серия 2 Active Tourer + BMW 3.0 CSL = ? Отговорът е това. Баварците подразниха пуристите със скучноватия Active Tourer. Предно задвижване в BMW ли? Не, благодаря. Смеската с CLS може да спаси положението като комбинира практичната 2-ка със спортата злоба на съзтезателя.

Tesla Model 350R

Tesla Model 3 може и да опазва природата, но няма да разтупти много сърца, поне не и на любителите на бензина. Затова трябва плавен преход, с който малко по малко хората да привикна. За целта дизайнерите смесват вода и олио или Mustang GT350R. Електрмобилът получава предницата на американския мъсъл кар, но не се заблуждавайте по предния капак има само място за багаж, а задвижването все още става с електромотор. 

Ariel Chiron

Bugatti Chiron несъмнено е сред най-чудовищните продукти на автомобилостроенето, но дори титлата "най-бърз автомобил" не го спасява от законите на физиката. Рекордьорът е тежък, много тежък и една диета би му се отразила добре. А кой знае повече от диетите от Ariel? Британците са превърнали олекотяването в изкуство и техния Nomad е идеалната (разбира се, че не) основа за преобразяването на Chiron.

Бъги Volkswagen Golf

Коли на VW са служили като платформи за някои от най-добрите бъгита, затова по пътя на логиката и практичният Golf трябва да може успешно да се справи с трансформация. Добавете и 2-литровия турбо мотор от Golf R и забавлението е в кърпа вързано.

Mercedes-AMG GT6x6

Mercedes AMG GT R е мощен, бърз и красив, но има само четири гуми, а както знаем повече винаги е по-добре. Затова "Хълк" може да се смеси с G63 AMG 6x6 и така да комбинира най-доброто от двата свята. Сигурни сме, че шейховете ще се препъват на път за магазина. 

Audi Romeon RS74C

Гермнско качество и италиански дизайн - това е мечта. В този вид става въпрос за Audi RS7 и Alfa 4C и сякаш немските качества са надделяли. Затова и колата е по-скоро елегантна отколкото крещяща. 

Land Martin DB-fender

Харесваме Aston Martin DB11, но перфектната кола трябва да е мултифункционална. Спортният британец е съвсем на място на някой гладък планински път, но ни се иска да може да се отклони от него и да потегли през поляни, кал и камъни - нещо, което Defender умее. А покривът на Land Rover-а не стои никак зле върху спортото купе. 

Dodgy Renecat

Jeep Renegade е малък и крие под купето си само 1,4-литров мотор. Dodge обаче могат да направят нещо по въпроса, Дъщерната фирма би могла да пъхне под капака 6,2-литровия V8 от Chellenger Hellcat, с което джпичето да стане истиснки звяр. След новия двигател ще трябва и ново ниско окачване, с което което кляка до земяна. Освен това Renegade гуми фаровете си, за да може повече въздух да стига до огромния мотор. 



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:02 1
+ 0
- 0
sffsdf17700
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.