27 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Авто-мото фестивал Balkan Run ”Together On The Road“ в Боровец

Balkan Run ”Together On The Road“ 2019 е първият по рода си авто-мото фестивал, който ще събере на едно място всички любители с бензин в кръвта - без значение на две или на четири колела. Той ще премине под надслов “Заедно на пътя” - защото толерантността на пътното платно трябва да е водеща за всички нас.

Събитието ще се проведе от от 8 до 11 август в курортния комплекс Боровец, като обещава много атракции и адреналин. През четирите дена на фестивала, ще може да разгледате импровизирано изложение за автомобили, мотоциклети, тунинг и аксесоари, да се насладите на зрелищни стънт изпълнения, конкурси и игри с много награди, а всяка вечер ще има богата музикална програма.

Три сцени, с три различни стилове музика ще забавляват гостите на Balkan Run 2019: рок, техно и фолк. Сред известните рок групи и изпълнители, който ще видим в Боровец са Контрол, Sevi и Nitrogods. Ивана, Сара и Ваня Вълкова, плюс няколко оркестъра, ще зарадват любителите на фолка, а за любителите на електронната музика са подготвени сетове на известни DJ като Marto Gavraili, Stephan Gee, Lite, Momo Dobrev, Nennat Omen и др.

В изложението, представящо новости на 2 и 4 колела, ще видим най-новото и атрактивно от мотоциклетни марки като Aprilia, Vespa и Moto Guzzi, както и автомобили на Alfa Romeo, Cupra, Fiat, Masertati и Seat. Известни фирми от областта на персонализацията, тунинга и аксесоарите също ще представят най-интересните си продукти.

Разбира се, в духа на подобни фестивали ще има и много щури игри и забавления за посетителите - от избор на най-красив мотоциклет или офроуд возило, през надпиване с бира, надяждане, скоростно разпъване на палатка, до избор на Мис и Мистър "Боровец". Пълната програма вижте тук: http://www.balkanrun.eu/програма/

За настаняването на гостите на Balkan Run ”Together On The Road“ 2019 са предвидени няколко варианта - специални цени в хотели на Боровец, изпозлване на местните паркинги от каравани и кемпери, както и специална зона за палатаки. Входът за четирите дена на събитието е 20 лева, а за деца до 18 години е свободен. Повече информация за авто-мото фестивала може да видите в уебсайта на събитието www.balkanrun.eu, както и във фейсбук страницата facebook.com/balkanrunborovets.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:13 2
+ 0
- 0
sffsdf35688

Рейтинг :
24.07 2019 в 15:21 1
+ 0
- 0
Помислете и за хората в неравностойно физическо положение!
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.