19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Mopar с шест доработки за SEMA

Mopar се подготвят за наближаващото тунинг изложение SEMA с шест модифицирани модела на Fiat Chrysler. 


Доработчиците са се нахвърлили на Dodge Challenger от 1971 г. и са го осъвременили със  смъкване на окачването и купища модерни части. Зад уникалните 19-инчови джанти отпред и 20-инчови отзад се крият спирачни апарати на Brembo, под капака има V8 с 485 к.с., вързан с 6-степенна ръчна скоростна кутия от Viper. Други част от Усойницата включват волана и седалките. Говорейки за седалки, задните са измъкнати, за да освободят място за ролбар. Останалите промени са козметични. 

Странна смесиса от ново и старо е и концепцията Jeep CJ66, която комбинира рамата от Wrangler TJ с купето на CJ от 1966 г. и чарколяци от съвременния Wrangler. Повечето от използваните части са достъпни за всеки клиент на Jeep. Такива са различните въздуховоди и изпускателна система, осите Dana 44, различни брони, предпазни плочи и т.н. Джипката разполага с лебедка Mopar Warn, ролкейдж, 35-инчови гуми на джанти 17-ки, а окачването е повдигнато с 5 см. 

Dodge Durango Shaker пък цели да зарадва многото собственици на всъдехода, които следят неотлъчно събитията на марката. Синият SUV крие под капака си 6,4-литров V8 от Challenger SRT, но в един по-подходящ за семейството пакет. Седалките обаче отново са от Viper, което малко ще затрудни возенето на децата. Окачването е смъкнато със 7,5 см, а под раздутите калници се крият 22-инчови черни джанти с шестбутални спирачни апарати от SRT зад тях.
 
Ram Power Wagon става още по-мъжествен с версията Macho Power Wagon. Пикапът вече има интересен подвижен багажник, с който може да носи багаж със всевъзможна дължина. Коценпцията стои на 37-инчови гуми, повдигнато с 10 см окачване, има нова предна броня с лебедка, а под капака реве 6,4-литров V8, вързан към автоматик с шест предавки. 

Chrysler Pacifica Cadence e използван за основа за демонстрация на всички части на Mopar за новия миниван. Сред допълненията са нови стъпала, 20-инчови джанти, безжично зареждане на телефони и клетка за домашен любимец в багажника.

Последната концепция за SEMA e Ram ProMaster Pit Stop или с други думи ProMaster, провернат в мобилен бар. Вече микробусът е оборудван с кегове бира, хладилници, неонови свелини и дори брандирани столове на Mopar. 



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:01 1
+ 0
- 0
sffsdf17945
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.