29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Развитието на автономните коли ще доведе до революция в проституцията

Автономните автомобили със сигурност ще променят начина по който пътуваме, работим и живеем като цяло. Но според ново изследване на учени върху ефектите на безпилотните машини, те ще окажат голямо влияние върху още един аспект от живота ни - секса!

Наскорошни изследвания показзват, че почти 60% от американците са правили секс в автомобил. Тази традиция дори ще нарасне, когато охрата осъзнаят, че безпилотните коли са всъщност и дискретни стаи на колела. Tова се заключава в авторитетен доклад, публикуван в платформата Annals of Tourism Research.

"Автономните коли ще създадат нова форма на конкуренция за хотелите и ресторантите. Хората ще могат да ядат и спят в колите си, което ще засегне крайпътните мотели и заведения.", заявява Скот Коен от университета в Сърей, Великобритания. "Което ни кара да си мислим, кои ще са нещата освен спането, когато хората не карат? Ако се загледаме в дългата асоциация на колите и секса, която е представена в почти всеки филм за въззрастни, не е много голяма загадка".

Едно от многото заключения в изследването как безпилотните коли ще променят градския туризъм, е изненадващото (или не толкова), че те ще революционизират и районите с "червени фенери", качвайки проституцията "на колела". В Амстердам, например, индустрията с тръговия на плът има приходи от около 800 милиона долара годишно. "В градовете в които проституцията е легализирана и автономните коли скоро ще бъдат по пътищата, нещата ще се случат доста бързо. Но проституцията дори няма нужда да бъде легална - може да си представите колко нелегални неща могат да се правят в колите".

Според Коен, освен фактът, че хората ще се занимават със странични неща в автономните коли, самите машини ще са съзздадени по-подходящо за различни занимания, включително и за секс. Самите автомобилни производители ще обърнат внимание на дизайна в тази насока. "Все пак, сексът продава", отбелязва ученият и добавя, че "със сигурност този факт ще бъде капитализиран подобаващо. Нали не си мислите, че автомобилните производители не обръщат внимание за това как ще се използват техните стаи на колела?".

А що се отнася до това, кога безпилотните коли ще се използват за секс, Коен посочва 2040 година и нататък, когато този тип возила ще станат по-масови и доминираща форма на транспорт. Но все пак, за проституцията и това не е толкова важно: "Мобилен публичен дом няма нужда всички или повечето коли около него да са автономни все пак, така че мобилната сексуална революция може да се случи и по-рано", заключава ученият.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:17 1
+ 0
- 0
sffsdf33712
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.