20 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Над 80 компании с най-новото за автоиндустрията и следпродажбения сервиз на Automotive Forum & Expo Sofia

Събитието ще се състои от 18-и до 21-ви октомври в Интер Експо Център

Този месец представители на автомобилната индустрия от цял свят се събират в Интер Експо Център за първото по рода си събитие у нас Automotive Forum & Expo Sofia, подкрепено от Automechanika - водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt.

В рамките на 4 поредни дни – от 18-и до 21-и октомври над 80 компании ще покажат последните технологии и иновации от бранша, както и актуалните си предложения в сферата на следпродажбения сервиз. По време на Automotive Forum & Expo Sofia ще бъдат изложени още авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Заедно с това посетители ще се радват и на богата съпътстваща програма, както и на специално изградена демо зона, организирана от Българска федерация по автомобилен спорт, в която ще има симулатори за демонстрации, свързани с пътната безопасност.

Участниците в Automotive Expo Sofia ще представят разнообразие от продукти: от части за автомобилното окачване, широка гама от съединители, високачествени смазочни материали и антифризи, асортимент от продукти за пълноценната грижа за двигателя и филтрите, през решения за цялостната грижа на автомобила, сред които гарнитури, уплътнителни системи и иновации, осигуряващи икономичност и природосъобразност, до изключително иновативни произведения, като сензори, които следят налягането в автомобилните гуми; машина за водородно вътрешно почистване на двигатели, която дава възможност за премахване на карбоновите отлагания, саждите и нагарите без разглобяване на двигателя.

И още – за първи път пред българската публика ще бъде показана система за защита на гумите и автоматизираната безконтактна автомивка, която осигурява икономия до 60% за електричество и 50% за вода в сравнение с ръчното почистване ще са също сред акцентите в рамките на Automotive Forum & Expo. По време на събитието ще бъде демонстриран за първи път нов цялостен проект от Япония – автомобил Datsun 280Z, реставриран напълно и преобразен във Vilner стил.

Тези и още много други продукти и иновации от света на автомобилната индустрия ни очакват на първото издание на Automotive Forum & Expo от 18-и до 21-ви октомври в Интер Експо Център. Подробности може да следите на сайта на изложението.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:18 1
+ 0
- 0
sffsdf33270
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.