29 март 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Ултралуксозният Range Rover SV стъпи у нас

На 6 април българските автомобилни журналисти имаха удоволствието да се насладят на един от най-луксозните SUV автомобили на планетата - новия Range Rover SV. Той се отличава с внимателно изработени персонализирани детайли, и ексклузивен вид на екстериора и салона.

Range Rover SV е първият от Special Vehicle Operations с новия керамичен кръг, който представлява дизайнерската и инженерна страст на екипа за модерен лукс, производителност и възможности. С това се въвежда опростено име на модела ‘SV’, което ще идентифицира всички нови автомобили от семейството на Land Rover и Special Vehicle Operations в бъдеще.

Експертната изработка на Special Vehicle Operations се простира до вътрешните дървени фурнири, включително опционалната мозаечна украса на централната конзола. Изработен от FSC-сертифицирано венге, прецизно подреденият фурнир включва стотици ръчно положени лазерно изрязани парчета, най-малкото от които е с размери само 6 мм на 8 мм.

За автомобилите с дълго междуосие, специфицирани с четириместния SV Signature Suite, инкрустрацията се простира от предната част на купето, чак до вратата на хладилника отзад, преминавайки през централната конзола на всички хоризонтални повърхности, включително електрически разгъваемата клубна маса.

Стандартно Range Rover SV разполага със салон от полуанилинова кожа с уникално оформени седалки и специфични SV орнаменти. За първи път, клиентите на Special Vehicle Operations могат да персонализират Range Rover с алтернатива на устойчива кожа от полуретанов материал и текстил.

Екстериорът на новия Range Rover SV е подобрен от лъскава метална облицовка с Atlas Silver или антрацит на решетките, долната част на багажника, задната част и отстрани на каросерията с лазерно гравираното лого на SV. Опционалните 23-инчови ковани джанти Diamond Turned Dark Grey Gloss, проектирани специално за новия Range Rover SV, са сред 13-те различни колела, които могат да бъдат посочени в зависимост от задвижването и темата на дизайна.

Клиентите могат да избират от селекция от стандартна цветова палитра на Range Rover или един от допълнителните 14 цвята в SV Bespoke Premium Palette, която включва гама от гланц и сатенени покрития. Клиентите могат също да посочат контрастен покрив в Narvik Black или Corinthian Bronze (тема само за SV Serenity), в зависимост от избрания цвят на каросерията.

Новият Range Rover SV се предлага както в стандартна, така и в дълга база, включително конфигурацията с пет места за първи път. Клиентите на дългото междуосие имат опцията за да изберат четириместния SV Signature Suite с електрически разгъваемата клубна маса и интегриран хладилник.

Изборът на двигатели включва усъвършенствания нов 530PS V8 Twin Turbo бензин, 510PS Extended-Range plug-in хубрид (само за SWB) и двигател D350 Ingenium дизел.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:03 4
+ 0
- 0
sffsdf39603

Рейтинг :
09.09 2023 в 03:44 3
+ 0
- 0
sffsdf39603

Рейтинг :
31.05 2023 в 12:12 2
+ 0
- 0
И типично по английски едва ли изкарва повече от 1000км преди фа се счупи.
klimt
Рейтинг : 11920
15.04 2023 в 00:38 1
+ 3
- 0
Това кой точно модел на Тата е???
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.