20 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Три дни до 15-ти Национален BMW събор!

Използвали сте Великденските празници, за да посетите всичките си роднини, да се наядете на корем и да се наспите? Чудите се какво да правите през следващите три почивни дни? Отговорът е ясен. Заповядайте на 7-ми май на Международен панаир в град Пловдив, за да станете свидетели на най-зрелищното автомобилно шоу в България - Нацонален BMW събор! Както е казал... някой си - "не може да се опише, трябва да се види!"

Организаторите от BMW Клуб България са се погрижили за всичко. Да, звучи гръмко, но в следващите няколко реда ще ви запозная с малка част от нещата, които публиката може да очаква:

1. Конкурси за автентичен външен и вътрешен вид на едни от най-запазените модели на любимата марка, собственици на най-вманиячените фенове в България!

2. Monster Feel The Adrenalin шоу или с други думи Drift Taxi - съвместна игра на BMW Клуб България, Monster Energy и Tuning.BG!

3. Няколко различни игри с публиката, томбола и въпросник. Общият брой награди, с които ще си тръгнат посетителите на 15 Национален BMW събор е над 120! Ела и стани част от шоуто!

4. BMW клубът ще уважи и дамите - членки на най-сплотеното автомобилно общество в България - Bimma Divas. Обзалагаме се, че и те буквално могат да ви скрият шапката от умения зад волана! А и умеят да се забавляват!

5. Александър Язов - Матрицата, Павлин Пенев, Стефан Цанков - Арчи, Стефан Зашев, Стефан Стефанов и Цветан Евтимов пък са дрифтърите, които ще разчертаят плаца на Пловдивското панаирно градче. В отделни шоу програми общо над 2000 конски сили ще опушват публиката!

6. Едно име, една бъдеща легенда - Мартин Чой. Специалният гост на 15-ти Национален BMW събор и неговият BMW S 1000 RR ще демонстрира защо точно BMW.

Не забравяйте, че информацията за програмата не е пълна, за да се насладите на множеството изненади, които организаторите са подготвили. Ще се видим там, в Международен Пловдивски панаир на 7-ми май. Откриването е от 11:00, но не чакайте до последния момент. Шоуто е гарантирано!

Организаторите очакват не само българско присъствие. Гости на 15-ти Национален BMW събор ще са и колегите им от Сърбия и Македония.  С билета си всеки един посетител може да участва в томбола за различни награди. Това, което се иска, е да напише имената си на гърба му и да го пусне в урна на шатрата на BMW Клуб България.

За феновете на високите скорости съборът ще започне на 6-ти май и ще продължи до 8-ми май. Именно тогава на писта Дракон край Калояново ще се проведе първи кръг от едномарковия шампионат BMW Cup, организиран от BMW Клуб България.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:22 1
+ 0
- 0
sffsdf10664
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.