20 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Всичко, което трябва да знаете за Премиум Рали София - Свети Влас 2018

Над 40 са участващите суперколи в шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Сред тях са: AUDI R8 Plus, AUDI R8 Plus Spyder, Lamborghini Aventador Spyder, Ferrari 488, Aston Martin DB11, значим брой представители на Porsche 991 Turbo S, AMG GT R, AMG GT C, Alfa Romeo 4C, няколко Ford Mustang 5.0, още няколко Nissan GT-R Black Edition, Mercedes-Benz C63 Coupe, тунинговано от Manrhart с над 700 к.с., Mercedes-Benz CL63 AMG, BMW X5 M Schnitzer, Porsche Panamera Turbo S Hybrid, Maserati Quattroporte, Bentley Continental GT S, SL500 Mille Miglia, AUDI S7, тунингован Nissan 350Z, Ferrari 458 Spyder, Subaru WRX STI, Lexus LC500… и списъкът продължава!

Говори се, че един от автомобилите на организаторите ще е изцяло с керамично покритие и други подобрения от Kushev Brothers. „Талисманите“ на тазгодишното издание на Ралито са Audi R8 Spyder, Aston Martin DB11 и AMG GT C от официалния автомобилен партньор на Събитието: Eurolink. Заедно с Отбора на Motobul и Platinum Orlen Oil с Alfa Romeo 4C, всички тези впечатляващи автомобили ще се позиционират върху атрактивните и иновативни настилки на Energy Sports.

Официалният старт на Премиум Рали София – Свети Влас 2018 е на 06.06 от 13:30 часа пред хотел „Маринела“. Там ще могат да се видят всички автомобили, както и атрактивно шоу на мотористите от Sofia Riders. Superlime пък са подготвили страхотна томбола за публиката. След старта, Премиум Рали потегля към Скопие и има щастието за пръв път в шестгодишната си история да гостува на Македония, поради любезната покана на Park Hotel & SPA Skopje.

Четири са изпитанията в тазгодишното издание на Събитието за суперавтомобили: Драг, Time-attack на писта Серес, заедно с Overdrive Lap Battle и „Точни езди“ . Имаме потвърждение от организаторите, че на писта Серес на 8ми юни ще могат да се видят над 50 спортни и пистови автомобила, сред които ще е и Българската суперкола Sin R1

След последните изпитания във финалния ден на ралито, отборите ще обядват в ресторант “Uno Piu” в центъра на гр. Хасково преди да потеглят към Свети Влас. Официалният финал на 09.06, 18:00ч. ще се състои на Марина „Диневи“, Свети Влас с церемония по награждаване на победителите в ресторант „Адмирал“. Наградите за шампионите в Сезон 2018 са предоставени от „Примекс“ – гуми центровете със страхотно разнообразие и доказано качество, както и от Goto:Jewellery&Diamonds – бранда за бижута със силно новаторска и индивидуална визия.

След награждаването участници, гости и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас ще завършат приключението със запомнящо се Гранд Финал Парти в изцяло реновирания и подобрен Planet Yacht Club. Автомобилът на Motobul и Orlen Oil – Alfa Romeo 4C ще може да се види на централно място пред клуба. Motobul и Orlen Oil се грижат не само за двигателите на своите клиенти, но и за двигателя на ралито – неговите участници. Тяхното съдействие и на Goto:Jewellery&Diamonds е от есенциално значение за страхотно прекарване на всички по време на Гранд Финал Партито.

Премиум Рали 2018 се провежда със съдействието на застрахователна компания Asset Insurance, които заслужено държат една от най-авторитетните и високи позиции в застрахователния сектор. Detailing Bulgaria – най-добрият приятел на всеки, полагащ специални грижи за своя автомобил, също се включва в Сезон 2018. Снимките за публикацията са заснети с любезното съдействие на Георги Аенски.

Едно е ясно: очаква ни едно Събитие, изпълнено с адреналин, запомнящи се моменти и невероятни емоции!

За повече информация за Ралито, посетете: www.premiumrally.com, както и Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/287208271814133/



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:21 1
+ 0
- 0
sffsdf31732
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.