24 юли 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Indian Motorcycle стъпи в България

С празнична церемония бе открит първият официален мотоцентър на Indian Motorcycle в България. Най-старата американска мотоциклетна марка ще предлага у нас както цялата гама двуколесни машини и резервни части, така и дрехи и аксесоари плюс няколко уникални за страната услуги за обслужване на мотористи.

Една от основните атракции бе мотодефиле с гамата на Indian Motorcycle. По червения килим преминаха моделите FTR 1200, Scout, Scout Bobber, Roadmaster, Springfield, Challenger и Chieftain.

Indian Motorcycle е сред американските мотоциклетни легенди, чиито модели са карани от редица холивудски звезди. У нас, марката се представя с голям мотоцентър с шоурум, сервиз, пункт за ГТП, мотомивка, мотохотел, мотооказион, отдаване на мотоциклети под наем, мотокафе, лаундж бар и нощен клуб с музика на живо. Общата площ на центъра е 4 декара, а застроената - 1200 кв. м, от които 80 кв. м. магазин за дрехи и аксесоари. Дизайнът е изцяло съобразен с изисквания на американския производител.

Освен пълната гама мотоциклети, резервни части, облекла и аксесоари от производителя за моделите на Indian Motorcycle, центърът предлага също части и обслужване за моделите на Victory Motorcycles, както и цялата гама на Polaris Industries. За собствениците на всички други марки има обособен отделен специализиран сервиз, както и гумаджийски сервиз.

Дейността на Indian Motorcycle България ще предоставя 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria – „Даряваме Вяра, надежда и още нещо“. Инициативата е в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези, за които се грижи организацията. Също така ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилния безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства обслужващи кампанията.

Позиционираният в мотоцентъра „Клуб 333“ ще предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“. Инициативата е в помощ на крайно нуждаещи се братя мотористи и техните семейства изпаднали в нужда в следствие на злополука или друга причина. По време на събитието бяха събрани 4641 лв. за благотворителност за двете инициативи. Всеки желаещ да дари получи фланелка.Рейтинг :
09.09 2023 в 05:09 1
+ 0
- 0
sffsdf37241
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.