19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

"Къмпинг и Караванинг Експо“ 2019 следващия уикенд в София

Къмпинг и Караванинг Експо“ 2019 ще се проведе на 13 и 14 април в София, на паркинга на хипермаркет Метро София 1, на бул. Цариградско шосе 7-11 км. Събитието се организира от интернет портала Camping.bg за втора поредна година.

На площ от 3 300 кв.м. със свои щандове ще се представят близо 50 изложителя от България, Гърция и Турция. На едно място под небето те ще обединят широка гама от продукти и услуги в къмпинг сектора, насочени както към крайния потребител, така и B2B решения.

Посетителите ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери от водещи марки – Laika, Bürstner, Rimor, Sunlight, Roller Team, Bravia, Marco Polo и други. На изложението ще бъдат показани две луксозни американски каравани Jayco, всяка от които с дължина 13 м и 41 кв.м. вътрешна площ. Сред изложителите ще бъдат и автомобилните марки Volkswagen, Peugeot, Isuzu и Subaru. „Volkswagen лекотоварни автомобили“ за първи път на изложение в България ще представи два експонатни автомобила на легендарния VW California – топ версията California Ocean и в ниво на оборудване Beach.

Тази година силно присъствие ще имат къмпингите. С щандове ще присъстват българският къмпинг Градина, къмпинг зоните Студенец и Мечи чал и два гръцки къмпинга – Lacara и Castle. В кино-презентационна шатра посетителите на експото ще имат възможност отблизо да се запознаят с услугите, които предлагат къмпингите Верила, Офшор кемп, Велико Търново, Емануил и др., както и да разговарят с управителите им. Акцентът ще бъде върху двата най-нови къмпинги в страната – СПА къмпинг Велинград и Сливен, които ще отворят врати през сезон 2019. За посетителите, които планират почивка на запад от България, ще бъде представен кемпер стоп Белград, Сърбия.

На щанда на Camping.bg посетителите ще намерят всеобхватна информация за възможностите за почивка на къмпинг в България и чужбина, за наемане на кемпери, както и импровизирана библиотека с проспекти и каталози на къмпинги в Европа. Всеки посетител ще може безплатно да получи и печатна Къмпинг карта на България 2019. Най-големите къмпинг ентусиасти ще имат възможност да закупят къмпинг пътеводителя на ACSI и книги на туристическа тематика от издателство Вакон.

В специално обособена зелена зона ще бъде разположено палатково село. Освен най-нови модели палатки, ще се предлага и цялостно къмпинг оборудване – мебели, осветление, шатри, посуда, уреди за приготвяне на храна, дори санитарни решения като например портативни химически тоалетни и преносими къмпинг бани с топла вода. Сред марките палатки, които ще бъдат показани са Outwell (от магазин CampingRocks) с модел на семейна палатка Montana 6P, Coleman (от магазин СпортДепо) с модел на голямата шатрова палатка за 8 души Cortes Octagon 8, чешките марки палатки Husky (от магазин Екстрем) и Hannah (от магазин Стената) с олекотени и трекинг модели за приключения и преходи в планината, големи палатки тип шатра на марката E-Z UP ( от Шелтърс България) , и много други.

Освен традиционните палатки, ще бъдат представени и покривни палатки за автомобили RodopiCamper, както и новата българска концепция Car2Camp. Оборудване и аксесоари за 4х4 автомобили ще предложи OFFroadshop.BG

Любителите на велосипедите ще имат възможност да видят италианските Bianchi и велобагажниците за автомобили Menabo, както и българските електрически Eljoy Bikes. Повечето изложители ще предлагат специални отстъпки по време на изложението, а посетителите ще имат възможност да спечелят десетки награди от томболата, която ще се тегли по няколко пъти на ден.

С изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“ България се нарежда сред държавите в Европа със специализирано събитие в областта на къмпинг туризма и сектора на автомобилите за отдих и почивка. Той е един от най-бурно развиващите се в световен мащаб в последните години.

Събитието отваря врати за посетители в 10:00 ч. на 13 април. Входът е свободен. Списък с изложителите и пълна информация за изложението може да видите в интернет страницата на „Къмпинг и Караванинг Експо“: https://expo.camping.bg/

Фейсбук страницата с подробно представяне на изложителите може да видите ТУК.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:14 1
+ 0
- 0
sffsdf35075
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.