04 май 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

15-те ни най-четени статии за 2015-та

Авто OFFNews все още е доста млад сайт, но считаме че за малкото месеци през които сме "в ефир" успяхме да ви представим доста интересни статии на разнообразна автомобилна и мотоциклетна тематика. От близо 1300 материала до момента има множество с хиляди четения, но ето кои са най-четените 15, според нашите читатели или поне до момента на публикуването на настоящия материал, след който класацията ни може би ще се размести:

15. В Холандия може да платите шофьорските си курсове със... секс

Натуралната размяна на ласки срещу шофьорски умения е приковала вниманието на 6286 души.

14. Микрокараваната Happier Camper HC1

Статията ни за компактната къщичка на колела е била прочетена 6702 пъти. Нормално, материалът си е доста интересен...

13. Газовата уредба: пестим ли, опасно ли е и други разсъждения

Материалът ни на тема факти и митове за автомобилните газови системи е четен 7004 пъти. Пожелаваме още много пъти по толкова прочита, тъй като тематиката е важна и актуална за родните условия

12. Няма такава Текезесарка: ГАЗ-69 от Truck Garage

Брутално тунингованата Газка с V8 двигател, дело на компанията Truck Garage е получила 7260 прочита. Проектът за обновление на машината е много интересен, признаваме.

11. Нов еко скандал: BMW бълват отрови 11 пъти над нормата

Макар "дизелгейт" да бе най-големият скандал в автомобилната индустрия, при нас повече внимание се обърна на информацията, че баварците също цапат здраво - 7545 прочитания.

10. Сабине Кем: Лъжа е, че Шумахер може отново да ходи

Статията с изявлението на мениджърката на легендарния пилот, относно здравословното му състояние, е привлякла вниманието на 7869 читателя.

9. McLaren разпродаде всички 500 бройки от лимитирания 675LT

Новината за меко казано сериозния коледен шопинг на клиентите на McLaren е получила 8143 прочитания. Чудим се дали 500 от тях не са на притеснени за покупките си клиенти :)...

8. Toyota превръща пътищата в "Биг Брадър"

Материалът ни за новия метод за картографиране на японците, който превръща всеки един клиент на марката в снимач като на Google Street View е бил прочетен 8287 пъти. Да, информацията и видеото към нея са много интересни...

7. Кросовият Yamaha YZ450FX с редица подобрения за 2016 г.

Най-четената ни мотоциклетна статия за годината - 8461 прегледа. Явно заради студа по празниците, повечето мотористи са пред компютъра. Имаме още много материали за двуколесни, разгледайте и тях с такова темпо.

6. Как маслото смазва двигателя?

Образователното материалче от 1937 година и филмчето към него е първата ни публикация, прехвърлила 10 хиляди четения - конкретно 10 139.

5. 10 слабоизвестни факта за великия Mercedes-Benz 600 Grosser

Определено една от най-интересните ни статии. Явно 13 003 от вас са съгласни с това ни твърдение.

4. Smart съсипа Коледата на германците

Новината за нелепата радио реклама на компанията за микро автомобили е получила 13 400 прочита. Може да добавите още към тях ТУК.

3. Как работят различните видове диференциали

Стигайки до почетната стълбичка за най-четени материали, смятаме че заслужено сред тях трябва да е и тази статия. С 14 103 прочитания, материалът за диференциалите "взима бронзовия медал".

2. 7 коли от 90-те, които промениха пазара завинаги

Сребърният мдеалист в нашата своеобразна класация е получил 14 200 прочитания. Кои са тези 7 бижута на автомобилната индустрия може да си припомните ТУК.

1. Джипът за 200 бона е Toyota Sequoia, в САЩ струва под 70 000 долара

С 15 780 прочита, материалът за поръчаните от горските стопанства суперскъпи джипки, които се оказаха не толкова скъпи е абсолютен първенец по интерес със 15 780 прочитания. А е само малка част от мащабното разследване на колегите от OFFNews.

Пожелаваме ви Весело посрещане на Новата 2016 година и ви обещаваме още много интересни материали!


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.