27 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Hyundai с офанзива на салона във Франкфурт

Нов i20 Active, фейслифт на Santa Fe и концептуално купе са сред новостите

По време на автосалона във Франкфурт Hyundai Motor ще представи нови модели, визия за бъдещи автомобили под формата на концепция и иновативни нови технологии. Новият i20 Active и обновеното Santa Fe дебютират на щанда на Hyundai и се присъединяват към най-младата гама на компанията в Европа. Всички модели са представени в рамките на последните 2 години. Технологията Android Auto, която трансферира смартфоните в автомобилите, ще се предлага в новия i40, с което Hyundai става един от първите производители, които я предлагат в Европа.

Страстта на компанията към дизайна води до своята еманация в концепцията на купе с име Vision G, която дебютира по време на автосалона. Автомобилът предоставя поглед в дизайнерското бъдеще на Hyundai. Страстта към динамиката и спорта пък е представена от новия подбранд Hyundai N и вълнуващата концепция N 2025 Vision Gran Turismo.

Новите i20 Active и Santa Fe дебютират с нови системи за сигурност, комфорт и допълнително оборудване, както и новият 1.0-литров T-GDI двигател, предлагащ се в гамата на i20.

Моделът с офроуд вид Hyundai i20 Active допълва семейство i20 с 5-вратия хечбек и 3-вратото i20 Coupe и ще се предлага в Европа от началото на 2016. Компактният кросоувър разполага с отличителен дизайн и увеличена функционалност за клиенти, настроени за приключения.

За да бъде придаден на i20 Active характер на кросоувър, е ревизирано окачването, а пътният просвет увеличен с 20 мм спрямо 5-вратия хечбек, с което е подобрена и видимостта. Добавени са типични за кросоувърите елементи като офроуд панели отпред и отзад и по-раздути калници. В гамата се предлага нов 3-цилиндров 1,0-литров бензинов турбодвигател с мощност 100 и 120 к.с. Моторът ще се предлага в цялото семейство i20 от края на 2015 г.

Hyundai Santa Fe дебютира с подобрения в дизайна и нови технологии в областта на сигурността, комфорта и опциите. Популярният SUV е най-дълго продаваният модел на Hyundai Motor в Европа. Освен рафинирания дизайн на купето, обновления ще видим и в интериора. Сред новите технологии, които се предлагат в автомобила по отношение на сигурност и комфорт, са Autonomous Emergency Braking, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist и High Beam Assist.

Hyundai Motor бе първият автомобилен производител в света, който въведе Android Auto в американската версия на Hyundai Sonata по-рано тази година. Сега компанията е една от първите, която предлага системата в Европа. Софтуерът, който трансферира смартфона в автомобила, ще се предлага в новия i40 от ноември 2015.

Android Auto помага на притежателите на смартфони с Android да свържат устройствата си с инфотейнмънт системата на Hyundai. Така по лесен начин могат да се използват приложения, радио или да се възпроизвежда музика.

Купе концепцията Vision G показва дизайнерската еволюция на Hyundai за бъдещи продукти и в същото време демонстрира напредничава свързаност и технологии за контрол.  Уникалният дизайн с форма на прашка и авангардните технологии са разработени в сътрудничество с всички дизайнерски центрове на Hyundai по света. Новите функции включват сензорен екран с изкривен дисплей, което обещава доста по-добра чувствителност и по-добра видимост.



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:34 1
+ 0
- 0
sffsdf2481
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.