26 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Offroad24.bg: енциклопедия за 4х4 тунинг и оборудване

Екипът на Gladiator Offroad Technik – единствената българска компания, занимаваща се професионално с тунинг и доработки на 4х4 автомобили и офроуд машини, представя изцяло обновения си сайт www.offroad24.bg. Разработен с цел да улесни комуникацията между клиентите и фирмата, Offroad24.bg е своеобразна енциклопедия за офроуд оборудване - максимално информативен, структуриран и изчерпателен.

За ваше улеснение, сайтът предлага три възможности за търсене на продукти с бърз достъп от всяка страница:

- По „Автомобил”: Можете да изберете марката, модела и годината на производство на вашия автомобил и от Gladiator ще ви предложат за него специално подбрано офроуд оборудване;

- По „Категория”: Изберете категорията на превозното ви средство: ATV, UTV, 4x4, PICK-UP, SUV, BUS или SPORT и ще видите най-подходящото за типа машина офроуд оборудване;

- По „Продукт”: Търсете искания от вас продукт от меню „Продукти”, избирайки измежду 16 основни групи, всяка от които е разделена на по-малки групи.

Също така, в новия уебсайт на Gladiator Offroad-Technik ще може да следите актуални промоции и атрактивната рубрика „Автомобил на месеца”, в която специалистите на фирмата представят актуалните си реализирани проекти с повече снимки и информация за монтираното офроуд оборудване. Ако имате въпроси, може да използвате формата за онлайн чат и ще получите бърз и компетентен отговор от експерт- консултант.

В www.offroad24.bg ще откриете още детайлно описание на дейностите на компaнията, чиито екип е в основата и на най-големите оф-роуд състезания в Европа – Breslau Poland и Balkan Offroad Rallye. Ще научите повече и за водещите световни производители на офроуд и 4х4 оборудване, на които Gladiator е представител и ще откриете богата библиотека с много полезна информация, снимки, видео и техническа документация.

Offroad24.bg е динамичен. Това означава, че можете да го ползвате на различни мобилни устройства и да бъде с вас винаги, когато ви потрябва. А за това, че ще получите точната информация и ценен съвет гарантира над 21-годишния опит на Gladiator Offroad-Technik на пазара, непрекъснатият стремеж за усъвършенстване на екипа, професионалното обслужване и смелият подход към иновации.

 *партньорска публикация



Рейтинг :
09.09 2023 в 06:21 1
+ 0
- 0
sffsdf11150
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.