15 април 2024
Категории
 •  Автомобили
 •  Мотоциклети
 •  Лекотоварни
 •  Тежкотоварни
 •  Хоби
 •  Иновации
 •  Ретро
 •  Лица
 •  Премиери и изложения
 •  Тунинг и прототипи
 •  Хора и пътища

Из ловните полета на „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2018

„Под прицел“ са датите от 26 до 29 септември

Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и да се заредиш с приятни изживявания, няма спор. А сега да си представим, че има място, на коетохем да срещнем много приятели и нови съратници, хем да изберем правилното ново оръжие и муниции, хем да си изкараме подобаващо.

Всъщност това място съществува. Това е добре познатото ни изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“. Неговото 26-о поредно издание ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември 2018 г. И ще ни представи страхотната възможност да се запознаем с любимите си ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности и туристическа екипировка.

Надеждното придвижване

Тъй като за придвижването ни и силно пресечените терени се нуждаем от надеждно оборудване, трябва да екипираме превозните си средства. На Наслука-лов, риболов, спорт 2018 ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за офроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и много други. Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, сред чиито предложения са каяците с MirageDrive система за задвижване.

Нуждаем се от правилните оръжия

Наситените с участници изложбени площи са ясен знак, че всеки ще може да открие пасващото му оръжие. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli. Изящно изработено, надеждното оръжие е с двупозиционно газово бутало за лесна смяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9x40, представена ни от АйЕсДи. С голямото разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и възможност за регулиране на настройките, тя е безкомпромисна. В списъка откриваме и продуктите на Tracitive - GPS устройства за кучета, предложени от Мавесто.

Разбира се, неотменим елемент от екипировката ни е ножът. Десетките изложители обещават да ни предложат богат списък от алтернативни предложения. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи богатство от изделията и аксесоарите от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.

Изложението ще ни даде възможност и да посетим отново Международната киноложка изложба, в която български и чуждестранни любимци ще се включат с четириногите си любимци. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, организирана от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Началото на есента със сигурност ще бъде изпълнено с много адреналин и приятни емоции. Поднесени от 26 до 29 септември и благодарение на ежегодното изложение „Наслука - лов, риболов, спорт“ в Интер Експо Център.Рейтинг :
09.09 2023 в 05:19 1
+ 0
- 0
sffsdf32741
 
Още от : Новини
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.