18 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

Стават ли за SUV тези спортни модели?

Те са навсякъде! Кросоувъри и SUV-та нападнаха автомобилната индустрия и я превзеха безцеремонно. Търсенето на високи автомобили никога не е било толкова голямо, колкото днес. И ги има всякакви - малки, компактни, средни, семейти, та чак до мастодонти като Cadilac Escalade, Lincoln Navigator и др.

Ето защо колегите от Jennings Motor Group са решили да направят малка симулация, превръщайки иконични спортни модели в SUV, поне във виртуалния свят. Дори той не е толкова виртуален вече, след като и Lamborghini се разписа със своя Urus. Но нека сега видим как биха изглеждали тези красавици, но с малко по-SUV вид.

Ford Mustang

Така направено, няма как да не си представим един обикновен Ford Edge. Явно гените се предават доста добре между различните сегменти на Ford. Но, честно казано, бихме предпочели оригиналния Mustang.

Alfa Romeo 4C

Nissan обяви края на модела Juke, но ако това нещо се появи, ще има достоен наследник за най-грозен дизайн. Първа асоциация - възрастен човек с очила се е опулил на двойно скочилата цена на краставиците на Женския пазар. Не, благодаря.

McLaren 720s

Този висок британец изглежда доста интересно. "Красив" е доста труднно казано, но пък много бързо можете да се ориентирате какъв е първоизточникът на идеята. Но фарове, които заемат половината от страничния панел, изглеждат малко прекалено.

BMW i8

Да си дойдем на думата. Ако от BMW решат да създадат точно този модел, никак няма да сгрешат. Линиите са адекватни, модерни, агресивни - точно в стила на баварския производител. А "намръщеният" поглед е повече от очарователен.

Chevrolet Camaro ZL1

За разлика от Mustang, тук ситуацията съвсем не изглежда скучна. Отлични пропорции, стегнато тяло и жестоки джанти. И, ако дойде с V8-двигателя с 650 кончета, то тогава този звяр ще бъде почти съвършен.

Ferrari 488

Знаете ли кое е най-страшното? От Ferrari май наистина работят за първия си SUV, който да конкурира Lambo Urus. Стискайте палци да не е нещо подобно на това чудо, защото... е, сами виждате комичната картинка.

Aston Martin V12 Vantage

Освен със своята концепция DBX, от Aston Martin не са поглеждали към този сегмент сериозно... досега. Този британец обаче не изглежда никак лошо, има типичната консервативно-тузарска осанка, каквато бихме очаквали от този производител. Всъщност до няколко години DBX най-вероятно наистина ще е факт и е интересно дали ще има общо с тази фантазия.

Honda NSX

След като видяхме как биха изглеждали Ferrari и McLaren, този NSX вече затвърждава впечатлението, че спортягите със средно разположен двигател просто не стават за тази лига. Защото тази Honda, също като гореспоменатите, изглежда меко казано странно.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:24 1
+ 0
- 0
sffsdf30079
 
Още от : Шоу
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.