19 април 2024
Категории
  •  Автомобили
  •  Мотоциклети
  •  Лекотоварни
  •  Тежкотоварни
  •  Хоби
  •  Иновации
  •  Ретро
  •  Лица
  •  Премиери и изложения
  •  Тунинг и прототипи
  •  Хора и пътища

TRUCK EXPO 2022 отвори врати в Международния панаир Пловдив

Носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2022 г. и множество премиери очакват посетителите на най-голямото изложение за камиони, автобуси и специализирани превозни средства у нас

TRUCK EXPO 2022 отвори врати от днес до 18 юни на територията на Международен панаир – Пловдив. Повече от 40 изложители, представляващи над 100 световни бранда, показват цялата гама търговски превозни средства, продукти и услуги за товарния автомобилен транспорт.

15 автомобилни премиери, 12 000 кв.м. изложбени и сервизни площи, още толкова тест драйв зона и много изненади очакват посетителите на най-големият автомобилен форум у нас. Организатор на изложението е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

В TRUCK EXPO участват водещите световни брандове тежкотоварни автомобили BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Представени са най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и богато разнообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

На специална пресконференция бе представен първият дигитализиран флот в България и един от първите такива в Европа, съставен от международния камион на годината DAF XF, оборудван с най-новото ремарке на Schmitz Cargobull – EcoFlex. Транспортната компания EuroSpeed представи филм за резултатите от тест на композицията по най-натоварените пътища в Европа.

Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини. Тук всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но и ново разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя. Всички автомобили могат да бъдат разгледани и изпробвани в тест-драйв за професионалисти. Още много разнообразни презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията.

Работното време за посетители е от 10:00 до 18:00 часа на 16 юни и 17 юни, и от 10:00 до 16:00 часа в съботния ден (18 юни). Входът е свободен след регистрация през сайта на изложението www.truckexpo.eu.



Рейтинг :
09.09 2023 в 05:04 1
+ 0
- 0
sffsdf39179
 
Още от : Бизнес
Всички текстове и изображения публикувани в Auto.OFFNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.